top of page
Jag är så glad och tacksam över att få arbeta med det jag älskar. Att få möjligheten att bidra till ett lyckat event eller att få framföra brudparets önskelåt under vigseln.

Jag bor i Stockholm, men spelar runt om i landet. Under åren som frilansande musiker har jag sjungit och spelat i en mängd olika sammanhang.

 

Främst sjunger jag i en sång- och gitarrduo, bland annat på bröllop, fester, företagsevent och hotell. Läs gärna mer om vad vi erbjuder under BOKA.

Genom åren har jag deltagit i många olika musikprojekt, alltifrån studioinspelningar som demosångerska, körat bakom artister och skapat bandkonstellationer för specifika sammanhang. 

Under en tioårsperiod har jag tidigare sjungit i ett discocoverband som turnerat runt om i Sverige och spelat på såväl bröllop och företagsfester som på uteställen.

Jag är med i en av Sveriges ledande gospelkörer, The Master's Voice. Vi har, förutom våra egna konserter, körat bakom artister såsom Carola, Jan Johansen och Gladys del Pilar samt bakom stora amerikanska gospelartister.

Under de senaste åren har jag i en kvartett spelat inom Kultur i Vården. Tillsammans har vi arrangerat äldre och nyare låtar i klassisk swing med mycket stämsång à la Andrew Sisters.

Jag älskar det jag gör och vet att bra livemusik kan liva upp vilken fest som helst eller skapa magi under vigseln. Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller för mer information.

bottom of page